Pakettiautoon asennettava rengaskone M&B Engineering Dido 26MV - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1704,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Pakettiautoon asennettava rengaskone M&B Engineering Dido 26MV

Pakettiautoon asennettava raskaan kaluston rengaskone, jolla työt hoituvat paikassa kuin paikassa.

Kuvaus

M&B Engineering Dido 26MV on pakettiautoon asennettava rengaskone raskaalle kalustolle, joka tekee pakettiautosta mobiilin rengasaseman. Tämä raskaan kaluston rengaskone asennetaan siis huoltoautoon, joka mahdollistaa töiden tekemisen kaikkialla, minne pakettiautolla pääsee.

  • Vannekoot: 13 – 26 tuumaa
  • Pyörän maksimipaino: 350 kg
Tuotteeseen voidaan liittää käsipyöritteinen tasapainotuskone WB 290, joiden yhdistelmä tekee yksinkertaisesta pakettiautosta täyden palvelun liikkuvan renkaanvaihtoaseman!

Lisätiedot

Avaa esite

Yleistä Tietoa M&B Engineering Dido 26MV Rengaskoneesta

M&B Engineering Dido 26MV on huipputason rengaskone, joka on suunniteltu erityisesti autokorjaamojen ja rengasliikkeiden tarpeisiin. Tämä malli yhdistää kestävyyden, edistyksellisen teknologian ja käyttäjäystävällisyyden, mikä tekee renkaiden vaihdosta ja huollosta nopeaa ja turvallista.

Keskeiset Ominaisuudet

1. Täysautomaattinen Toiminta:

  • M&B Engineering Dido 26MV on täysautomaattinen rengaskone, joka tarjoaa nopean ja tehokkaan ratkaisun renkaiden irrottamiseen ja asentamiseen. Tämä ominaisuus vähentää manuaalisen työn tarvetta ja nopeuttaa työprosesseja, mikä sopii erityisesti kiireisiin työympäristöihin.

2. Sopii Eri Rengastyypeille:

  • Tämä rengaskone on suunniteltu käsittelemään laajan valikoiman rengaskokoja ja -tyyppejä, mukaan lukien matalaprofiiliset ja runflat-renkaat. Koneen monipuolisuus tekee siitä erinomaista valintaa erityyppisille korjaamoille ja rengasliikkeille.

3. Edistynyt Teknologia:

  • Dido 26MV hyödyntää viimeisimpiä teknologisia innovaatioita, kuten sähköhydraulisia ohjausjärjestelmiä ja tarkkuustarttujia, jotta renkaiden käsittely on tarkkaa, turvallista ja tehokasta. Intuitiivinen käyttöliittymä ja digitaaliset näytöt tekevät koneen käytöstä helppoa ja nopeaa oppia.

4. Kestävä ja Vankka Rakenne:

  • Kone on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, mikä takaa sen pitkän käyttöiän ja vähäisen huoltotarpeen. Vahva rakenne kestää intensiivistä päivittäistä käyttöä.

Minimitilavaatimukset

Jotta M&B Engineering Dido 26MV voi toimia optimaalisesti, on tärkeää varata riittävästi tilaa sen ympärille:

  • Työtilan Vaatimus: Rengaskoneen ympärillä tulee olla vähintään 6 neliömetriä (noin 64,5 neliöjalkaa) työtilaa. Tämä tila mahdollistaa kaikkien koneen osien, kuten kääntyvien käsivarsien ja muiden liikkuvien osien, esteettömän ja turvallisen toiminnan.
  • Vapaa Tila Ympärillä: Suositeltavaa on, että koneen ympärillä on vähintään 1,5 metriä (noin 5 jalkaa) vapaata tilaa. Tämä mahdollistaa käyttäjän turvallisen ja tehokkaan liikkumisen ja työskentelyn ilman esteitä.

Muuta Tarpeellista Informaatiota

  • Energialähteet: M&B Engineering Dido 26MV saattaa vaatia erityisiä sähkö- ja paineilmalähteitä, jotka on suunniteltava ja asennettava asiamukaisesti.
  • Ylläpito: Kone on suunniteltu niin, että huollon tarve on mahdollisimman vähäinen. Säännölliset tarkistukset ja tarvittavat huoltotoimenpiteet varmistavat kuitenkin koneen pitkäikäisyyden ja toimintavarmuuden.
  • Koulutus: Koneen käyttäjäystävällinen suunnittelu tarkoittaa, että myös uusi henkilöstö voi nopeasti oppia sen käytön. Tämä vähentää käyttöön liittyviä virheitä ja parantaa tuottavuutta ja turvallisuutta.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020