2-pilarinostin Werther 208I/7 - 7000kg - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1718,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

2-pilarinostin Werther 208I/7 – 7000kg

Kevyille kuorma-autoille ja suurille pakettiautoille tarkoitettu 2-pilarinostin. Nostokyky 7000 kg.

Tuotetunnus (SKU): T58801 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Wertherin 208I/7 2-pilarinostin on sähköhydraulinen ja lattiavapaa.

Pitkälle ulottuvat  nostokäpälät (1826 mm) ovat erinomaiset suurien ajoneuvojen nostoon. Mutta koska ne ovat kolmiosaiset niitä saa pienennettyä niin, että sopivat myös pienempien autojen nostamiseen, mikä tekee 2-pilarinostimesta todella monikäyttöisen.

  • Nostokyky: 7 000 kg
  • Nostokorkeus: 2000 mm
  • Nostimen sisäkorkeus 4945 mm
  • Kokonaiskorkeus: 5115 mm

60 mm korotuspalat vakiona

Huoltovapaat nostosylinterit

Täydellinen tasaus kaikilla painojakaumilla

Lisätiedot

Avaa esite

2-pilarinostin Werther 208I/7 – 7000 kg on erittäin vahva ja luotettava nostolaite, joka on suunniteltu käsittelemään raskaampia ajoneuvoja ja huoltotarpeita. Tämä malli tarjoaa merkittävän 7000 kg nostokapasiteetin, mikä tekee siitä sopivan raskaille hyötyajoneuvoille, kuten suurille kuorma-autoille, linja-autoille ja raskaasti varustelluille maastureille.

Nostimen maksimi nostokorkeus on tyypillisesti noin 1900–2000 mm, mikä tarjoaa riittävän tilan päästä ajoneuvon alapuolelle ja suorittaa tarvittavat huolto- ja korjaustyöt esteettömästi. Ajokorkeus, joka on korkeus maanpinnasta, jonka yli ajoneuvon on ylitettävä päästäkseen nostimen päälle, on yleensä noin 120 mm, mikä mahdollistaa myös matalaprofiilisten ajoneuvojen käytön. Täysi nostoaika on tyypillisesti noin 50–60 sekuntia, mikä takaa nopean ja sujuvan toiminnan, joka on erityisen tärkeää kiireisissä työympäristöissä.

Werther 208I/7:n rakenne on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, mikä takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden vaativissa käyttöolosuhteissa. Nostovarret ovat säädettävät ja teleskooppiset, jotka tarjoavat monenlaisille ajoneuvoille sopivuuden ja mahdollistavat tarkat kohdistukset. Tämä säädettävyys parantaa myös laitteen monikäyttöisyyttä ja turvallisuutta, mikä on kriittistä nostotyöskentelyssä.

Turvallisuusominaisuudet ovat poikkeuksellisen kattavat tässä nostinmallissa. Mekaaniset turvalukitukset aktivoituvat automaattisesti nostimen nostaessa ajoneuvoa, estäen tahattoman laskeutumisen ja tarjoten lisäturvaa työtilanteisiin. Hätäpysäytyspainike on helposti saavutettavissa, mahdollistaen laitteen välittömän pysäytyksen hätätilanteessa. Lisäksi hydrauliset varmistusventtiilit estävät öljyn vapautumisen ja lisäävät käyttöturvallisuutta.

Ohjausjärjestelmä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, sisältäen selkeät ylös- ja alas-painikkeet, jotka tekevät nostimen käytöstä intuitiivista ja tehokasta. Werther 208I/7 voidaan kytkeä joko 230V tai 400V, 50 Hz sähköliitäntään, mikä tarjoaa joustavuutta erilaisten työympäristöjen tarpeisiin. Nostimen asennus vaatii vähintään 4 metrin tilakorkeuden ja riittävän lattiatilan, yleensä noin 4 x 4 metriä, mikä varmistaa laitteen turvallisen ja tukevan käytön.

Lisävarusteisiin kuuluu monenlaisia adaptereita ja jatkeita, jotka lisäävät nostimen käyttömahdollisuuksia erilaisille ajoneuvotyypeille ja -kokoille. Werther 208I/7 voidaan myös viimeistellä eri RAL-pintamaaleilla, jotka mahdollistavat laitteen mukauttamisen korjaamon esteettisiin tarpeisiin.

Kokonaisuudessaan Werther 208I/7 – 7000 kg 2-pilarinostin on erinomainen ratkaisu raskaisiin nostotarpeisiin, tarjoten luotettavuutta, kestävyyttä ja monipuolisuutta ammattilaisille, jotka tarvitsevat korkealaatuista ja suorituskykyistä nostolaitetta päivittäiseen käyttöön.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020