Induktiokuumennin GYS Powerduction 37 LG - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1840,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.2,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9006

Induktiokuumennin GYS Powerduction 37 LG

Kevyt ja edullinen nestejäähdytteinen induktiokuumennin.

Tuotetunnus (SKU): 056992 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

GYS induktiokuumennin Powerduction 37 LG tuottaa tehokkaasti lämpöä irroittamiseen tai pelkkään teräksen tai alumiinin kuumentamiseen. Induktiokuumentinen vesijäähdytysjärjestelmän ansiosta voit kuumentaa metalliosia useita minuutteja katkotta.

Tämä induktiokuumennin lämmittää rajatun alueen metallista ilman liekkiä, mikä mahdollistaa työskentelyn kaapelien, putkien tai muiden lämmönarkojen osien lähellä. Tämä säästää aikaa, kun näitä osia ei tarvitse lämmitysoperaation vuoksi erikseen irroittaa.

  • Lämmitysteho: 3700 W, säädettävissä portaittain 250W välein
  • Lämmittää teräksen punahehkuiseksi, eli noin 1000-asteiseksi
  • Lämmityssyvyys: 6mm
  • Jännite: 230V
  • Induktiokaapelin pituus: 2m
  • Paino: 15 kg
  • Jäähdytysnesteen säiliön kapasiteetti: 7 litraa

GYS Powerduction 37 LG induktiokuumennin:

 

Lisätiedot

Avaa esite

GYS on vuonna 1964 perustettu perheyritys, jolla on yli 900 työntekijää ympäri maailmaa. Yritys on rakentunut jatkuville investoinneille tutkimukseen ja kehitykseen sekä tietämyksen hankkimiseen, ja se on nyt merkittävä toimija hitsauskoneiden, akkulatureiden ja autokorjaamolaitteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. 

GYS suunnittelee ja valmistaa hitsauslaitteita, akkuhuoltolaitteita sekä laitteita auton korin korjaukseen. Yli 50 vuotta kestänyt tuotanto on vakiinnuttanut GYS:n tuotemerkin maineen kaikkialla maailmassa. Yritys tarjoaa yhden suurimmista valikoimista hitsauskoneita, -lisävarusteita ja -lisäaineita kaikille mahdollisille käyttäjille aina teollisuuden edistyneimmistä sovelluksista yleiseen huolto- ja korjauskäyttöön. Näiden lisäksi GYS valmistaa kahdessa tehtaassa ja tarjoaa erittäin laajan valikoiman akkujen lataus- ja huoltotuotteita. GYS tarjoaa myös maailman laajimman valikoiman onnettomuuksissa mukana olleiden ajoneuvojen korjauslaitteita, esim. lommojen veto, hitsaus, niittaus, nosto, induktiolämmitysjärjestelmät, sekä monia muita työkaluja. 

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020