Niittauskoneen kärkisarja RMB 06 (Ferrari) - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-2954,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.1,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Niittauskoneen kärkisarja RMB 06 (Ferrari)

Tuotetunnus (SKU): 059009 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ferrari yhteensopiva niittauskoneen kärkisarja.

Lisätiedot

Ajoneuvon korin metallien niittaus on yksi menetelmä, jolla liitetään yhteen metalliosia ajoneuvon rungon tai korin rakentamisessa ja korjaamisessa. Niittausprosessi käytetään erityisesti silloin, kun hitsaaminen ei ole mahdollista tai se ei ole sopivaa käytettyjen materiaalien tai käyttökohteen kannalta. Tässä muutamia tietoja niittauksesta:

Niittien tyypit

  1. Kiinteät niitit: Nämä ovat perinteisiä niittejä, joissa on kanta ja varsi. Kun ne työnnetään reikään, niiden päät muotoillaan työkalulla, kuten niittivasaralla.
  2. Vetoniitit (popniitit): Näitä käytetään yleisesti ajoneuvoteollisuudessa. Ne asennetaan yksipuolisesti, ja niiteissä on varsi, joka vedetään työkaluilla, jolloin niitti leviää ja kiinnittyy kappaleeseen.

Edut

  1. Lujuus ja luotettavuus: Niitit voivat tarjota erittäin vahvan liitoksen, joka kestää hyvin tärinää ja iskuja, mikä on erityisen tärkeää ajoneuvoissa.
  2. Materiaalien yhdistettävyys: Eri materiaaleja, kuten terästä ja alumiinia, voi helposti yhdistää niittaamalla, mikä voi olla haasteellista hitsattaessa.
  3. Ei lämpövaikutusaluetta: Koska niittaus ei vaadi lämpöä, se ei aiheuta aineen sisäisiä jännityksiä tai muodonmuutoksia, jotka voivat syntyä hitsauksessa.

Käytännön näkökohdat

  1. Reikien valmistelu: Ennen niittausta metalliosiin pitää porata reiät, joiden koko sovitetaan niittien kokoon.
  2. Työkalut: Niittejä asennetaan erilaisilla työkaluilla, kuten manuaalisilla niittivasaroilla, hydraulisilla niittityökaluilla tai pneumaattisilla työkaluilla.
  3. Laadunvalvonta: On tärkeää tarkistaa niittauksen laatu, esim. varmistaakseen, että niitit ovat kunnolla kiristetty ja että niittipyssy on aiheuttanut tasaisen muodon.

Käyttökohteet

  1. Korin rakentaminen: Niittaus on yleistä auton korin rakentamisessa, esimerkiksi kattopaneelien, ovien ja muiden osien kiinnittämisessä.
  2. Korjaukset: Ajoneuvojen korjaustoimenpiteissä niittaus tarjoaa nopean ja vahvan ratkaisun vaurioituneiden osien kiinnittämiseen.
  3. Kilpa-ajoneuvot: Kilpa-ajoneuvoissa niittejä käytetään monesti osien nopeaan vaihtamiseen ja korjaamiseen.

Niittaus on siis monikäyttöinen ja tehokas menetelmä ajoneuvoteollisuudessa, joka mahdollistaa kestävien ja vahvojen rakenteiden valmistamisen.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020