Raskaan kaluston rengaskone Invento TCS 656 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-6755,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Raskaan kaluston rengaskone Invento TCS 656

14”–56” vanteille tarkoitettu raskaan kaluston rengaskone, jolla vaihdat vaivattomasti työkoneiden, traktoreiden, rekkojen sekä maatalouskoneiden renkaat.

Tuotetunnus (SKU): KON-INVTC856E Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Raskaan kaluston rengaskone on suunniteltu kaikille suurille renkaille. Vannekoot yltävät 56″ asti, eli tällä rengaskoneella vaihdat helposti rekkojen, traktoreiden, työkoneiden sekä maatalouskoneiden renkaat.

  • Vannekoot: 14” – 56”
  • Max pyörän leveys: 1065 mm
  • Max pyörän halkaisija: 2300 mm
  • Max pyörän paino: 1500 kg
  • Moottorit: 1,5 / 2,4 kW
  • Paino: 750 kg

Tässä raskaan kaluston rengaskoneessa on sähköhydraulisesti sivuttain liikkuva vaunu ja manuaalisesti käännettävä työkalupää.

Tämä raskaan kaluston rengaskone on erityisen hyvä vaihtoehto vaativampiin rengastöihin, työkonekorjaamoille sekä kuljetusliikkeille renkaiden vaihtoon.

Liikuteltavan käyttöyksikön ansiosta rengaskoneen ohjaaminen on turvallista ja helppoa.

Huipputehokas sähkömoottori ja hydraulikäyttö takaavat tähän rengaskoneeseen erinomaisen vääntömomentin ja tehokkaan pyörän kiinnityksen.

Lisätiedot

Avaa esite

Yleistä Tietoa Invento Raskaan Kaluston Rengaskoneista

Invento on tunnettu korkealaatuisista ja luotettavista rengaskoneistaan, jotka on suunniteltu erityisesti raskaan kaluston renkaiden käsittelyyn. Nämä koneet tarjoavat yhdistelmän kestävyydestä, edistyksellisestä teknologiasta ja käyttäjäystävällisyydestä, mikä tekee renkaiden vaihdosta ja huollosta tehokasta ja turvallista.

Raskaan Kaluston Rengaskoneiden Tyypit

Inventon raskaan kaluston rengaskoneet on suunniteltu käsittelemään suuria ja raskaita renkaita, joita käytetään kuorma-autoissa, linja-autoissa, maatalouskoneissa ja muissa raskaan kaluston ajoneuvoissa. Nämä koneet ovat:

  1. Puoliautomaattiset Rengaskoneet:
    • Puoliautomaattiset rengaskoneet tarjoavat luotettavan ratkaisun renkaiden irrottamiseen ja asentamiseen manuaalisella avustuksella. Ne ovat kustannustehokkaita ja sopivat pienemmille korjaamoille, jotka käsittelevät raskaan kaluston renkaita.
  2. Täysautomaattiset Rengaskoneet:
    • Täysautomaattiset mallit ovat ihanteellisia suuriin korjaamoihin ja huoltokeskuksiin, joissa käsitellään suuria määriä renkaita. Nämä koneet hoitavat renkaan irrottamisen ja asentamisen automaattisesti, mikä nopeuttaa prosessia ja vähentää manuaalisen työn tarvetta.

Edistynyt Teknologia

Invento-rengaskoneet hyödyntävät edistyksellisiä teknologioita varmistaakseen tarkkuuden, turvallisuuden ja tehokkuuden:

  • Sähköhydrauliset Ohjausjärjestelmät: Parantavat tarkkuutta ja käyttäjän hallintaa raskaiden renkaiden käsittelyssä.
  • Vankat ja Luotettavat Tartuntamekanismit: Mahdollistavat renkaiden turvallisen ja tarkan käsittelyn, vähentäen vaurioiden riskiä.
  • Digitaaliset Käyttöliittymät: Selkeät näytöt ja helppokäyttöiset hallintalaitteet tekevät koneiden käytöstä intuitiivista ja nopeaa oppia.

Kestävyys ja Käytettävyys

Invento-rengaskoneet on valmistettu vahvoista ja kestävistä materiaaleista, mikä takaa niiden pitkän käyttöiän ja vähäiset huoltokustannukset. Koneiden vankka rakenne tarkoittaa, että ne kestävät intensiivistä käyttöä päivittäin. Ergonominen suunnittelu vähentää käyttäjän fyysistä rasitusta ja parantaa työskentelymukavuutta.

Minimitilavaatimukset

Jotta Invento-rengaskone voidaan asentaa ja käyttää optimaalisesti, seuraavat tilavaatimukset on huomioitava:

  • Työtilan Vaade: Raskaan kaluston rengaskoneen ympärillä tulee olla vähintään 6 neliömetriä (noin 64,5 neliöjalkaa) työtilaa. Tämä tila varmistaa, että kaikki koneen osat, mukaan lukien kääntyvät käsivarret ja muut liikkuvat osat, voivat toimia esteettömästi ja turvallisesti.
  • Vapaa Tila Ympärillä: On suositeltavaa, että koneen ympärillä on vähintään 1,5 metriä (noin 5 jalkaa) vapaata tilaa. Tämä tila mahdollistaa käyttäjän turvallisen ja tehokkaan liikkumisen sekä työskentelyn ilman esteitä.

Muuta Tarpeellista Informaatiota

  • Energialähteet: Invento-rengaskoneet saattavat vaatia erityisiä sähkö- ja paineilmalähteitä, jotka on suunniteltava ja asennettava asianmukaisesti.
  • Ylläpito: Koneet on suunniteltu minimoimaan huollon tarve, mutta säännölliset tarkistukset ja tarvittavat huoltotoimenpiteet varmistavat niiden pitkäikäisyyden ja toimintavarmuuden.
  • Koulutus: Invento-rengaskoneet ovat käyttäjäystävällisesti suunniteltuja, mikä nopeuttaa uuden henkilöstön koulutusta ja vähentää käyttöön liittyviä virheitä, parantaen tuottavuutta ja turvallisuutta.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020