Induktiokuumennin Gysduction Auto complete - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-8286,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Induktiokuumennin Gysduction Auto complete

Näppärä induktiokuumennin korikorjaamoille

Tuotetunnus (SKU): 053380 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Induktiokuumennin Gysduction Auto on tehokas ja välitön induktiolämmitysjärjestelmä joka on ihanteellinen korikorjaukseen, mekaniikkaan ja huoltoon. Tällä induktiokuumentimella poistat näppärästi mm. liimat, logot, verhoilut, listat ja tiivisteet. Myös liimattujen ikkunoiden poisto säilyttäen samalla verhoilut onnistuu juuri tähän tarkoitetulla kuumennuspäällä. Tämä induktiokuumennin on oiva työkalu myös esimerkiksi jumiutuneiden pulttien, ruuvien ja sytytystulppien poistoon.

Tässä pakkauksessa mukana:

  • Gysduction Auto induktiokuumennin
  • 1 kuumennuspää ikkunoiden irroitukseen
  • 1 kuumennuspää liimoille
  • 1 kuumennuspää muttereiden irroitukseen
  • 1 poljin

Gysduction Auto käynnistyy vain, jos metalli on rautapitoinen (ei sovellu alumiinille tai kuparille). Tällöin laite säätää lämmityksen automaattisesti välttääkseen vahingoittamasta osaa ylikuumenemisen vuoksi. Induktiokuumentimella lämmität tarkasti vain metalliosia samalla suojaten viereisiä osia.

  • Teho: 2400W
  • Ilmajäähdytteinen
  • 16 A sulake
  • Paino: 7,2kg

 

Lisätiedot

Avaa esite

GYS on vuonna 1964 perustettu perheyritys, jolla on yli 900 työntekijää ympäri maailmaa. Yritys on rakentunut jatkuville investoinneille tutkimukseen ja kehitykseen sekä tietämyksen hankkimiseen, ja se on nyt merkittävä toimija hitsauskoneiden, akkulatureiden ja autokorjaamolaitteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. 

GYS suunnittelee ja valmistaa hitsauslaitteita, akkuhuoltolaitteita sekä laitteita auton korin korjaukseen. Yli 50 vuotta kestänyt tuotanto on vakiinnuttanut GYS:n tuotemerkin maineen kaikkialla maailmassa. Yritys tarjoaa yhden suurimmista valikoimista hitsauskoneita, -lisävarusteita ja -lisäaineita kaikille mahdollisille käyttäjille aina teollisuuden edistyneimmistä sovelluksista yleiseen huolto- ja korjauskäyttöön. Näiden lisäksi GYS valmistaa kahdessa tehtaassa ja tarjoaa erittäin laajan valikoiman akkujen lataus- ja huoltotuotteita. GYS tarjoaa myös maailman laajimman valikoiman onnettomuuksissa mukana olleiden ajoneuvojen korjauslaitteita, esim. lommojen veto, hitsaus, niittaus, nosto, induktiolämmitysjärjestelmät, sekä monia muita työkaluja. 

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020