Yksipilarinostin Werther MM25 - 2500 kg - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-860,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Yksipilarinostin Werther MM25 – 2500 kg

Siirrettävä 1-pilarinostin henkilöautoille, nostokapasiteetti 2 500 kiloa!

Tuotetunnus (SKU): L76003 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Siirrettävä sähköhydraulinen yksipilarinostin, joka nostaa henkilöauton jopa kahden metrin korkeudelle!

  • Nostokyky: 2 500 kg
  • Nostokorkeus: 1 980 mm
  • Nosto-/laskuaika: 55s / 30s
  • Paino: 700 kg
  • Nostotallojen korkeus: 120 mm
  • Siirrettävä malli

Tämä 1-pilarinostin on todella monikäyttöinen siirrettävyytensä ansiosta. Nostinta voi käyttää sisällä tai ulkona ja sen saa siirrettyä pois tieltä tarvittaessa. Se on myös erinomainen valinta pienissä tiloissa työskentelyyn.

Nostimen käyttö on erittäin turvallista, koska laitteessa on mekaaninen ja hydraulinen turvalaite vikatilanteen varalta.

Werther MM25 -yksipilarinostin on markkinoiden ainoa siirreltävä nostin, joka nostaa auton kahden metrin korkeuteen. Tämä mahdollistaa ergonomisen työasennon myös korin alla tapahtuviin korjaustöihin.

Lisätiedot

Avaa esite

Werther MM25 – 2500 kg on yksipilarinostin, joka on suunniteltu erityisesti tarjoamaan tehokasta ja turvallista auton nostamista pienissä korjaamoissa ja huoltamoissa. Tämä laite on erinomainen valinta, kun tarvitaan maksimaalista nostokapasiteettia kompaktissa tilassa, sillä se tarjoaa jopa 2500 kg nostokapasiteetin. Yksipilarinen rakenne säästää arvokasta lattiatilaa, mahdollistaen vapaan liikkumisen ja helpot pääsyt ajoneuvon eri osiin.

Werther MM25:n nostokorkeus on noin 1900 mm, mikä mahdollistaa ajoneuvon alapuolelle pääsyn mukavasti ja helposti. Ajokorkeus, eli korkeus, joka tarvitaan ajoneuvon ajamiseksi nostimen päälle, on yleensä noin 110 mm. Tämä tekee nostimesta yhteensopivan erilaisten ajoneuvojen kanssa, mukaan lukien henkilöautot, pakettiautot ja kevyet kuorma-autot. Nostoaika täydelle nostolle on tyypillisesti noin 40-60 sekuntia, riippuen sähkömoottorin tehosta, joka on usein 2.2 kW. Tämä mahdollistaa nopean ja tehokkaan huoltotoiminnan.

Laadukkaista materiaaleista valmistettu Werther MM25 on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä. Sen tukevien teräsrakenteiden ansiosta laite on sekä kestävä että luotettava pitkällä aikavälillä. Säädettävät ja teleskooppiset nostovarret mahdollistavat laitteen sovittamisen useisiin eri ajoneuvomalleihin, mikä lisää sen monipuolisuutta työpajassa. Turvallisuuden takaamiseksi laite on varustettu mekaanisilla turvalukituksilla, jotka aktivoituvat automaattisesti noston aikana estäen tahattoman laskeutumisen. Lisäksi hätäpysäytyspainike ja hydrauliset varmistusventtiilit tarjoavat lisäsuojaa.

Werther MM25:n ohjausjärjestelmä on käyttäjäystävällinen, sisältäen yksinkertaiset ylös- ja alas-painikkeet, joiden avulla nostimen käyttö on helppoa ja intuitiivista. Laitteen sähköjärjestelmä on yleensä sovitettavissa joko 230V tai 400V, 50 Hz sähköliitäntään, mikä tekee siitä käytettävän useissa eri ympäristöissä. Lähtökohtaisesti laitteen asentamiseen tarvitaan vähintään 2,5 metrin tilakorkeus ja noin 3 x 3 metrin lattiatila, jotta se voidaan asentaa asianmukaisesti ja turvallisesti.

Lisävarusteita, kuten adaptereita ja jatkeita, on saatavilla erikokoisten ja -muotoisten ajoneuvojen nostoon. Werther MM25 yksipilarinostin voidaan myös varustaa RAL-pintamaalilla eri väreissä, mikä mahdollistaa sen mukauttamisen korjaamon visuaaliseen ilmeeseen. Kaiken kaikkiaan Werther MM25 on monipuolinen ja kestävä ratkaisu erilaisiin nostotarpeisiin, tarjoten luotettavaa suorituskykyä ja pitkää käyttöikää.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020