Ruuvikompressori Shamal Storm 8-10-270 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-8952,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.2,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9006

Ruuvikompressori Shamal Storm 8-10-270

Tyhjennä
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ruuvikompressori Shamal storm 8-10-270 on laadukas italialainen ruuvikompressori.

Näytössä näkyvät käyttöpaine, kuormitus/kokonaiskäyttötunnit, tyhjäkäynti/kuormitustila sekä öljyn lämpötila.

Poly-V-hihnaveto takaa pitkän käyttöiän ja vähäiset huoltotoimenpiteet.

Ilmanvaihto on riippumaton sähkömoottorista.

Nopea ja kätevä tavallinen huolto sisäisten komponenttien helpon saavutettavuuden ansiosta.

Kuivausmoduuli saatavana säiliöasennettuihin malleihin (ES).

  • Ilmasäiliön tilavuus: 270 L
  • Teho: 7.5 Kw
  • Ilman tuotto: 1000 L/Min
  • Maximi-ilmanpaine: 10 Bar
  • Mitat: 1560x680x1510
  • Paino: 318 Kg

Lisätiedot

Avaa esite

Shamal-ruuvikompressorit on suunniteltu teollisuuden ja pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin, joissa paineilma on yksi tärkeimmistä energialähteistä. Ne on suunniteltu toimimaan yhtäjaksoisesti vaikeimmissakin käyttöolosuhteissa (ilmasto- tai ympäristöolosuhteet), ja erityistä huomiota on kiinnitetty energiankulutukseen, alhaisiin käyttö- ja huoltokustannuksiin sekä asennuksen ja käytön helppouteen. Lisäksi invertteritekniikalla säädettävä nopeus mahdollistaa jopa 40 prosentin energiansäästöt.

Shamal-ruuvikompressorit ovat erinomaisia Made In Italy -tuotteita!
Koko tuotantosykli, suunnitteluvaihe, mekaaninen käsittely, kokoonpano ja lopputestaus tapahtuvat toimitiloissamme Italiassa. Jokainen tuote valmistetaan voimassa olevien lakien mukaisesti ja sitä valvotaan tuotantosyklin jokaisessa vaiheessa. Tämä takaa maksimaalisen laadun ja toiminnalliset standardit.
Tuloksena on ainutlaatuisia alkuperäistuotteita, korkealaatuisia teollisuuskoneita, jotka erottuvat luotettavuudellaan, uusimpien materiaalien käytöllä ja käsityöläislähtöisyydellään. Made in Italy -tuotanto takaa varaosien jatkuvan ja välittömän saatavuuden sekä korkeasti koulutetun teknisen henkilökunnan tarjoaman avun. Täydellisen tuotteen lisäksi Shamal tarjoaa laajan valikoiman ruuviyksiköitä, imusäätimiä, termostaattiventtiileitä ja lisävarusteita pyörivien kompressorien kokoonpanoon.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020