Ruuvikompressori Shamal Ghibli SE 4.0-10-200 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-8973,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.2,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9006

Ruuvikompressori Shamal Ghibli SE 4.0-10-200

Tyhjennä
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ruuvikompressori Shamal Ghibli SE 4.0-10-200 on laadukas italialainen ruuvikompressori.

Näytössä näkyvät käyttöpaine, kuormitus/kokonaiskäyttötunnit, tyhjäkäynti/kuormitustila sekä öljyn lämpötila.

Poly-V-hihnaveto takaa pitkän käyttöiän ja vähäiset huoltotoimenpiteet.

Ilmanvaihto on riippumaton sähkömoottorista.

Nopea ja kätevä tavallinen huolto sisäisten komponenttien helpon saavutettavuuden ansiosta.

Kuivausmoduuli saatavana säiliöasennettuihin malleihin (ES).

  • Ilmasäiliön tilavuus: 200 L
  • Teho: 4 Kw
  • Ilman tuotto: 485 L/Min
  • Maximi-ilmanpaine: 10 Bar
  • Mitat: 1480x520x1280
  • Paino: 190 Kg

Ruuvivalikoiman edut

Kaikissa malleissa on seuraavat Shamal-ruuviteknologian tarjoamat edut:

  • Korkea volumetrinen hyötysuhde: korkean hyötysuhteen ruuviyksiköidemme tuottama ilma mahdollistaa energiankulutuksen vähentämisen ja siten rahan säästämisen;
  • Suuri energiansäästö: Shamalin suunnittelemien ja valmistamien innovatiivisten tekniikoiden ja komponenttien yhdistelmä, ilma- ja öljykiertojen optimointi sekä uusimpien moottoreiden ja taajuusmuuttajien käyttö yhdistettynä uusiin suorituskykyisiin paineilmapäätteisiimme takaavat suuremman paineilmakapasiteetin pienemmällä energiankulutuksella.
  • Luotettavuus: ruuvipumppuyksikön alhainen kierrosluku takaa pienemmän kulumisen ja pidemmän käyttöiän;
  • Soveltuu intensiiviseen ja 24/7 jatkuvaan käyttöön ilman suorituskyvyn menetystä;
  • Alhaiset asennuskustannukset: säiliöllä ja kuivaimella varustetut versiot ovat käyttövalmiita ilman lisäkustannuksia;
  • Made in Italy: koko tuotantosykli tapahtuu talon sisällä, ja Shamal-ruuviyksiköt suunnitellaan ja valmistetaan kokonaan Italiassa;
  • Alhainen melutaso, joka vähentää merkittävästi melusaastetta ja mahdollistaa kompressorin asentamisen lähelle työmaata;
  • Kompakti rakenne pienempien kokonaismittojen ansiosta;
  • Helppo huolto: nämä kompressorit on valmistettu siten, että niiden huolto on helppoa, koska komponentteihin on helppo päästä käsiksi.
  • Shamal-ruuvikompressorit on tarkoitettu teollisuussovelluksiin, ja niitä on saatavana eri tehoalueilla, kokoonpanoilla ja teknisillä ratkaisuilla, jotta ne vastaisivat erityisiin käyttövaatimuksiin.

Lisätiedot

Avaa esite

Shamal-ruuvikompressorit on suunniteltu teollisuuden ja pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin, joissa paineilma on yksi tärkeimmistä energialähteistä. Ne on suunniteltu toimimaan yhtäjaksoisesti vaikeimmissakin käyttöolosuhteissa (ilmasto- tai ympäristöolosuhteet), ja erityistä huomiota on kiinnitetty energiankulutukseen, alhaisiin käyttö- ja huoltokustannuksiin sekä asennuksen ja käytön helppouteen. Lisäksi invertteritekniikalla säädettävä nopeus mahdollistaa jopa 40 prosentin energiansäästöt.

Shamal-ruuvikompressorit ovat erinomaisia Made In Italy -tuotteita!
Koko tuotantosykli, suunnitteluvaihe, mekaaninen käsittely, kokoonpano ja lopputestaus tapahtuvat toimitiloissamme Italiassa. Jokainen tuote valmistetaan voimassa olevien lakien mukaisesti ja sitä valvotaan tuotantosyklin jokaisessa vaiheessa. Tämä takaa maksimaalisen laadun ja toiminnalliset standardit.
Tuloksena on ainutlaatuisia alkuperäistuotteita, korkealaatuisia teollisuuskoneita, jotka erottuvat luotettavuudellaan, uusimpien materiaalien käytöllä ja käsityöläislähtöisyydellään. Made in Italy -tuotanto takaa varaosien jatkuvan ja välittömän saatavuuden sekä korkeasti koulutetun teknisen henkilökunnan tarjoaman avun. Täydellisen tuotteen lisäksi Shamal tarjoaa laajan valikoiman ruuviyksiköitä, imusäätimiä, termostaattiventtiileitä ja lisävarusteita pyörivien kompressorien kokoonpanoon.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020