Ilmankuivain Shamal FSN PS.C 30 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-9001,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.2,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9006

Ilmankuivain Shamal FSN PS.C 30

Tuotetunnus (SKU): 8193789 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kompakti koko, virtaviivainen rakenne ja innovatiiviset ratkaisut ovat PS.C 4-30 -mallien tärkeimpiä valtteja.

Mallien perustana on korkean hyötysuhteen vaihtimen kehitys, joka perustuu ilmaliitäntöjen vaakasuoraan sijoitteluun, joka yksinkertaistaa kytkentää ja virtaviivaistaa sisäistä virtausta.

  • 230 V
  • Teho: 0,45 Kw
  • Maximi ampeerit: 3,7
  • Imukyky: 3000 l/min
  • Maximi ilmanpaine: 14 bar
  • Mitat: 220 x 560 x 580
  • Paino: 32 Kg

 

Lisätiedot

Avaa esite

SUORITUSKYKY

PS-jäähdytyskuivaimet varmistavat laadukkaan, puhtaan ja kuivan ilman tuotannon, mikä on olennaista ilmaverkon ylläpitämiseksi ja lopputuotteen laadun säilyttämiseksi. Ne saavuttavat erinomaisen suorituskyvyn jopa epäsuotuisissa ympäristöolosuhteissa ja korkeissa sisäänmenolämpötiloissa. Erittäin tehokas ja ultrakompakti lämmönvaihdin pystyy toimimaan tehokkaasti ympäristön lämpötiloissa, jotka ovat jopa 45 °C, varmistaen vähäisen painehäviön paineilmassa.

TOIMINNALLISUUS

Elektroninen ohjain osoittaa kuivaimen toimintatilan (Kastepiste), ohjaa kondensaatin tyhjennysventtiiliä ajastimen avulla ja lauhduttimen tuuletinta lämpötilasondin avulla. Alumiinimoduulilla on pystysuuntainen virtausasettelu, joka ohjaa kostean paineilman virtaaman alas automaattiseen tyhjennykseen. Jäähdytysaine kiertää järjestelmässä korkean hyötysuhteen mäntä- ja kiertompuristimilla, jotka innovatiivisen rakenteensa ansiosta ovat vähentäneet energiankulutusta ja tarjoavat korkean luotettavuuden tason.

EKOLOGINEN

Kaikki materiaalit noudattavat ympäristöpolitiikkaamme: käytetään vain ympäristöystävällisiä jäähdytysaineita. Komponentit vastaavat Euroopan direktiivejä 2002/95/CE “RoHS” (vaarallisten aineiden rajoittaminen) ja 2002/96/CE “WEEE” (sähkö- ja elektroniikkalaiteromusta). Mallit PS.C 4:stä PS 32:een on varustettu ekologisella jäähdytysnesteellä R134a, kaikki muut käyttävät R407 C:tä.

TEHOKAS

PS-kuivaimet on mitoitettu vastaamaan vakiokompressorien tehoja. Esimerkiksi 15 kW (20 HP) ilmakompressori, jonka teoreettinen tuotto on 2400 l/min 7 baarin paineessa, vastaa PS 25 -mallia, jonka kapasiteetti on 2500 l/min. Siksi suuremman mallin valitseminen ei ole tarpeen: ilmakompressorin ja kuivaimen yhdistelmä on testattu ja sertifioitu teknisten ominaisuuksien mukaisissa käyttörajoissa.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020