Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

1-Pilarinostin

Yksipilarinostimen mitoituksessa on ratkaisevaa sen käyttötarkoitus, mutta nostimen laatuun ja kestävyyteen pitää myös kiinnittää huomiota. Autonostin on laite jonka kanssa työskentely tarkoittaa sitä, että työt tehdään aina monen tonnin painoisten kohteiden alla. Nostimen turvallisuus on siis elintärkeää painavia kuormia nostettaessa ja tästä syystä olemme varmistaneet, että kaikki edustamamme autonostin toimittajat ovat erittäin luotettavia ja heidän valmistamat 1-pilarinostimet ovat kestäviä ja varmatoimisia.

Sähköhydrauliset yksipilarinostimet nostavat auton jopa 2 metriin, jotta työskentelykorkeus olisi mahdollisimman ergonominen esimerkiksi korinalus-töissä. 

Yksipilarinostimia saa siirrettävinä tai kiinteinä versioina. Siirrettävät 1-pilarinostimet ovat erittäin käteviä, koska niitä voi käyttää sisällä tai ulkona ja ne saa tarvittaessa siirrettyä pois muiden töiden tieltä. Tämän vuoksi yksipilarinostimet ovat myös erinomainen valinta pienissä tiloissa työskenneltäessä.

Turvallisuus on erittäin tärkeää painavia kuormia nostettaessa ja valikoimassamme olevissa yksipilarinostimissa on useita turvalaitteita ja – ominaisuuksia, jotka takaavat turvallisen työskentelyn.

Siirrettävä 1-pilarinostin henkilöautoille, nostokapasiteetti 2 500 kiloa!
1-pilarinostin ruohonleikkureille ja mönkijöille.
Siirrettävä 1-pilarinostin 2500kg nostokyvyllä!