Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Kompressorit

Energiatehokas paineilmajärjestelmä Finnkone Oy:ltä. Valikoimaamme kuuluu:

- Mäntäkompressorit ja ruuvikompressorit
- Taajuusmuuttaja ohjatut kompressorit
- Polttomoottori kompressorit
- Ilmankuivaimet
- Teho 0,75 - 132 kW ja paineilman maks. tuotto 21 m3/min.

Kompressoria hankittaessa useat korjaamon omistajat miettivät, mikä olisi se oikea kompressori meidän käyttötarkoitukseen? Periaatteessa valinta on helppoa, kun mietitään kuinka paljon kompressoria käytetään. Jos käyttö on satunnaista eikä kovin suurta, sopiva kompressori on mäntäkompressori. Mäntäkompressori soveltuu hyvin pienelle autokorjaamolle, koska ilman tarve on satunnaista. Sen huonona puolena on kova ääni, joka ei haittaa, jos kompressori voidaan sijoittaa erilliseen äänieristettyyn tilaan. Jos tämä ei ole kuitenkaan mahdollista niin valinta on hiljainen kompressori. Valikoimastamme löytyy siis myös hiljaisia mäntäkompressoreita, joiden käyntiääni on niin hiljainen, että ne voidaan sijoittaa työtilaan. Kun paineilman käyttö on jatkuvaa, oikea valinta on ruuvikompressoriTämä kompressori on myös niin hiljainen ettei vaadi äänieristettyä tilaa. Ruuvikompressorin etuna on eittämättä myös paineilman parempi laatu.

Näiden lisäksi kompressorin valinnassa on hyvä huomioida, että jos paineilman kulutus on suurta niin kannattaa kiinnittää huomiota myös kompressorin energian kulutuksen. Tätä voidaan hallita tehokkaasti taajuusmuuntimella (invertter). Invertteri kompressorin avulla sähkönkulutus on sidottu käyttömäärään. Taajuusmuuntimen avulla saat siis parhaan hyödyn irti laitteestasi oli sinulla sitten hilainen kompressori tai normaali kompressori. Kyseiset kompressorit ovat toki hieman korkeammassa hintaluokassa, mutta maksavat itsensä takaisin hyvinkin nopeasti energian hinnassa. Kysy lisää myynnistämme – teemme laskelman. 

 

Ruuvikompressori 450 l/min@10bar tuotolla
Pienikokoinen, erittäin hiljainen, liikuteltava ruuvikompressori
480 l/min vapaatuottava erittäin hiljainen mäntäkompressori.
860 l/min tuottava ruuvikompressori 270L säiliöllä.
720 l/min tuottava ruuvikompressori 270L säiliöllä.
Erittäin hiljainen mäntäkompressori, 5,5 kW-teholla.
1340 l/min tuottava ruuvikompressori 270L säiliöllä. Teho: 11 kW
Tehokas ruuvikompressori taajuusmuuttajaohjauksella. Säätää paineilmantuottoa kulutuksen mukaan, jolloin energiansäästö on merkittävä.
Tehokas polttomoottorimäntäkompressori Hondan moottorilla.

Sivut