Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Öljyn ja nesteiden käsittely

Löydät meiltä kattavan valikoiman tuore- ja jäteöljyn, rasvojen, lasinpesunesteen, pakkasnesteen sekä jäähdytysnesteen jakeluun ja käsittelyyn tarvittavia laitteita ja tarvikkeita. Toimitamme Ecodoran sekä Mecluben öljykelat, öljypistoolit, öljypumput, imuvaihtajat, öljynjakelu astiat, öljysäiliöt, rasvauslaitteet, valutusastiat sekä Spin nesteiden vaihtokoneet. Yksittäisten öljylaitteiden sekä rasvauslaitteiden lisäksi tarjoamme suunnittelu apua suuriinkin öljyn- ja rasvankäsittely ratkaisuihin.

Spinin ATF 5000 & ATF 4500 automaattivaihteiston huoltolaitteet nopeuttavat ja helpottavat työskentelyä, sekä mahdollistavat täydellisen öljynvaihdon vaihdelaatikkoon. Perinteisellä tavalla vaihteiston öljynkierrosta saadaan vaihdettua vain osa, kun taas automaattinen öljynvaihtolaite mahdollistaa täydellisen öljynvaihdon.

Toimittamamme öljyn käsittely laitteita on niin suuri määrä, ettei kaikkia välttämättä löydy listattuna nettisivuillamme. Mikäli et löydä tarvitsemaasi tuotetta tai ratkaisua täältä, ota ihmeessä yhteyttä myyntiimme niin autamme teitä löytämään juuri tarvitsemanne öljylaitteet!

Öljypistoolin ja mittarin yhdistelmä.
Erinomainen seinäpumppu keski-, ja korkeaviskoosisten nesteiden jakeluun.
Kärry, pumppu ja mittariyhdistelmä 180 - 220 kg öljytynnyreille.
90 litran imuvaihtaja paineilmatoimisella (1:1) pumpulla.
Tietokoneistettu öljynvaihto- ja puhdistuslaite tulostimella automaattivaihteistolle.
Jäteöljyvaunu, jonka valutuskapasiteetti on 62 litraa.
Erinomainen seinäpumppu keski- ja korkeaviskoosisten rasvojen jakeluun.
Valuma-alusta kahdelle tynnyrille.
1 000, 1 500 tai 2 000 litran säiliö tuore- ja jäteöljylle, sekä muille nesteille.

Sivut