Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Rengaskoneet

Tuomme maahan kehityksen kärjessä olevia renkaan asennuskoneita. Meiltä löytyy jokaisen rengasliikeen ja autokorjaamon yksilöllisiin tarpeisiin sopiva rengaskone!

Me toimitamme ammattilaiskäyttöön tarkoitetut rengaskoneet lukuisilla renkaan vaihtamista helpottavilla ja nopeuttavilla lisäominaisuuksilla. Työt eivät pysähdy edes silloin kun rengas ei tahdo nousta vanteelle ilmaiskuilla varustettujen rengaskoneiden ansiosta. Renkaan asennuskone valikoimaamme kuuluu malleja joiden pöydän ulkoiset kiinnitykset riittävät 24 tuumaan asti ja koneen pöytiä saa sekä kaksinopeusmallisina että portaattomina malleina. Yhä useampi rengaskone sisältää mukana apuvarren, joka nopeuttaa ja helpottaa renkaiden vaihtoa huomattavasti. Apuvarsi mahdollistaa isompien ja jäykkäreunaisempien renkaiden, kuten esimerkiksi matalaprofiili- tai Run Flat -renkaiden vaihdon. Titanium 100 on tarjontamme ainoa renkaan asennuskone, jossa apuvarsi kiinnitystä ei ole.

Uusinta uutta rengaskonemarkkinoilla edustaa ns. Lever-Less -mallit (L-L-malli), joiden futuristisen koukkutyökalun ansiosta renkaan vaihtaminen onnistuu jopa ilman rengasrautaa! Rengaskoneisiin on saatavilla lisävarusteina moottoripyörä- ja mönkijäsarjoja, kavennus- ja korotuspaloja ja tietenkin kaikki tarvittavat muovisuojat.

Meiltä löytyy myös raskaiden työkoneiden rengaskoneet, jotka edustavat ammattiatason huippua! Laitteillamme vaihdat vaivattomasti renkaan kuin renkaan, oli kyseessä sitten traktori, metsäkone, maansiirtokone tai kuorma-auto.

Pääset tutustumaan koko renkaan asennuskone valikoimaamme alta tai rajaamaan hakua joko pelkästään henkilöautojen tai raskaan kaluston rengaskoneisiin.

Super-automaattiset rengaskoneet rengasliikkeille
Koukkutyökalulla varustettu rengaskone nopeaan työskentelyyn
Rengaskone ammattikäyttöön, jossa 22" kaksinopeuspöytä ja ilmaisku
Rengasliikkeiden kone ilmaiskulla ja 22" kaksinopeuspöydällä.
Perusrengaskone 22" kaksinopeuspöydällä.
Rengaskone 22" kaksinopeuspöydällä, apuvarsi lisävarusteena.
Renkaan asennuskone 24" kaksinopeuspöydällä ja ilmaiskulla.
Sähköhydraulinen rengaskone raskaalle kalustolle.
14”-56" vanteille soveltuva raskaan kaluston asennuskone.

Sivut