Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Teollisuuslaitteet

Teollisuudelta odotetaan ratkaisuja niin maailman ympäristöongelmiin kuin yhteiskunnallisiin haasteisiinkin. Parhaat yritykset ovat jo kääntäneet ongelmat mahdollisuuksiksi. Luontoystävälliset teolliset järjestelmät tarjoavat menetelmiä ja välineitä valmistavan teollisuuden ja kunnossapidon toimintaan. Finnkone Oy tarjoaa teknisiä laitteita ja työkaluja, joilla voidaan vähentää tuotteiden ja prosessien haitallisia ympäristövaikutuksia.

Finnkone Oy tuo maahan vihreään invertteriteknologiaan perustuvia paineilmakompressoreja, kannettavia plasmaleikkureita, käyttäjäystävällisiä hitsauskoneita ja tehokkaita induktiokuumentimia, ultraäänipesukoneita, öljyjen varastokontteja, laitteita kohdepoistoon sekä lämmöntalteenottoon ja paljon, paljon muuta!

Tutustu valikoimaamme alta tai vieraile meidän teollisuuteen erityisesti suunnatuilla nettisivuilla klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Erittäin hiljainen mäntäkompressori, 5,5 kW-teholla.
Kiinteästi asennettavat kohdepoistoimurit hitsaushuuruille, -savuille ja -pölyille. Hyvä hyötysuhde, alhaiset virtaushäviöt.
Teknox K-Series -ultraäänipesukoneet. Hohtavan puhdas valinta teollisuuteen, korjaamoille, ruiskupuristusmuoteille ja vastaaville kappaleille.
Maalauskammiot teolliseen tuotantoon.
Tornimallinen hallisuodatin teollisuuskäyttöön
Oilstop NEXT-öljysumunerottimet pitää leikkuunesteet poissa muusta työympäristöstä.
Työtilan kattoon asennettava tai omilla jaloillaan seisova kohdepoistosermi.
Järeimmät imurit työstökoneiden puhdistamiseen.
Kohdepoistoyksikkö sellaisiin tiloihin, joissa perinteiset ratkaisut ovat epäkäytännöllisiä tai jopa mahdottomia.

Sivut