Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Kohdepoisto

Koneellinen kohdepoisto on tehokas tapa lisätä työviihtyvyyttä. Pölyt ja muut ilmassa leijuvat epäpuhtaudet tulee hallita niiden syntykohdassaan, jolloin ne eivät leviä muualle työtilaan. Ilmassa leijuvat epäpuhtaudet aiheuttavat taloudellisia menetyksiä mm. terveyshaittoina sekä lisääntyneinä laitehäiriöinä. Ilmassa leijuvat epäpuhtaudet heikentävät myös lopputuotteen laatua.

Kohdepoisto on erittäin kustannustehokas ratkaisu hiontapölyn, hitsaussavun, käryn tai muun epäpuhtauden poistoon. Imuetäisyyden ollessa lyhyt, kohdepoisto ei vaadi suurta imutehoa poistamaan haitallisia partikkeleita ilmasta. Jos pölyjä tai kaasuja ei hallita niiden syntymäkohdassa, ne leviävät ympäri työtilaa jolloin pölynpoisto tai hitsauskaasujen poisto vaikeutuu huomattavasti.

Kaikki suojaimet tarvitsevat puhdistus- ja huolto-ohjelman pysyäkseen kunnossa. Pölyisissä työkohteissa, joissa vaara on ilmeinen, on heti ryhdyttävä toimenpiteisiin riskin pienentämiseksi

Siirrettävä kohdepoistoyksikkö 99% suodatustehokkuudella.
Kaikessa kuivahionnassa toimiva hiontapölyimuri.
Kohdepoistoyksikkö sellaisiin tiloihin, joissa perinteiset ratkaisut ovat epäkäytännöllisiä tai jopa mahdottomia.
Coralin huippulaadukas ratkaisu kohdepoistoihin.
Työtilan kattoon asennettava tai omilla jaloillaan seisova kohdepoistosermi.
Tornimallinen hallisuodatin teollisuuskäyttöön
Siirrettävä kohdepoistoimuri 3 metrin varrella ja 1450 m³/h suodatusteholla. Moniportainen tehosuodatus, 95%.
Täydellinen suodatinsarja kohdepoistoimurille SMOBI3N, SMOBI3 laitteille.
Kiinteästi asennettavat kohdepoistoimurit hitsaushuuruille, -savuille ja -pölyille. Hyvä hyötysuhde, alhaiset virtaushäviöt.

Sivut